Hotel Tres – Palma, Mallorca

hotel-tres-meetings-4room-double-twin-hotel-tres-02hotel-tres-urban-hotel-rooms1room-single-hotel-tres-02room-double-twin-hotel-tres-01room-single-hotel-tres-03hotel-tres-urban-hotel-relaxBildkälla: Hotel Tres hemsida

Hotel
Hotel Tres
www.hoteltres.com

Stad
Palma, Mallorca

Land
Spanien

Kategori
Luxury Boutique Hotel

Hotellets betyg
4 stjärnor

Vårt betyg
4 HOTEL JUNKIE

Om hotellet
I Palma har det kommit flera trendiga ”svenskhotell”, som bidragit till att Mallorcas huvudstad blivit Barcelonas lilla syster. Här har vi besökt Hotel Tres.

Svenskt ägda Hotel Tres slog upp sina portar 2004 med 41 rum i Palmas gamla stad. I ett nedgånget köpmanspalats med en Tyrolerkrog i källaren är numera ett av Palmas mest eleganta hotell.

Hotellrummen är nogsamt utformade med hög kvalitet på sängarna och badrum som inkorporerats i hotellrummet. Svenskar och norrmän utgör c:a 30 procent av gästerna. En lika stor andel kommer från Storbritannien och Tyskland. Utanför hotellet är turistvimlet i full gång i Gamla stans trånga gränder.

Vår recension
Hotel Tres har en fantastisk härlig innergård med lounge möbler och med en fin takterrass med Pool med utsikt över Palmas katedral. Inredningen är väl genomtänkt med ljusa och sobra färgval. Hotellrummen är eleganta och känns lyxiga med fina badrum. Frukostbuffé serveras i ljusa lokaler men möjlighet till att ta med frukost och äta utomhus på den fina innergården. Många av medarbetarna har arbetat länge och som man känner igen efter några vistelser.  Personalen är mycket trevlig och man blir alltid bra bemött. Fantastiskt bra läge med närhet till det mesta.

Kommentera