Clarion Hotel Post – Göteborg, Sverige

facade-post-hotel-gothenburglobby-post-hotel-gothenburglounge-post-hotel-gothenburghotel-room-post-hotel-gothenburgpool-post-hotel-gothenburg

Bildkälla: Hotel Post hemsida

Hotel
 Clarion Hotel Post, http://www.nordicchoisehotels.se/

Land
Sverige

Stad
Göteborg

Kategori
Spa- och designhotell

Hotellets betyg
4 stjärnor

Vårt betyg
4 Hotel Junkie

Om hotellet
Clarion Hotel Post är ett modernt designhotell på Drottningtorget mitt i Göteborg, bara några steg från Göteborgs Central. Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs posthus fogats samman med en ny del. Hotellet har en fantastisk arkitektur som har förstärkts av ny inredning och spektakulär upprustning. I receptionen möts man av en disk helt i kristall. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig atmosfär.  Hotellet har Barer och restauranger där Marcus Samuelsson har skapat samtliga av hotellets mat- och dryckeskoncept. Hotellet har gym, spa- och relaxavdelning.  

Vår recension
Clarion Hotel Post har ett mycket bra läge mitt i Göteborg. Det är ett stort hotell med många rum och mycket folk i rörelse. Hotellet erbjuder rum som är anpassade för personer med funktionshinder. Här kan man konferera och bo bra.

Stor restaurang, barer och lounge del. Hotellet ger ett modern, postmodernistiskt intryck med dov belysning. Frukosten serveras i restaurang  på entréplan som är stor med något hög ljudnivå.

I övrigt kan man ta del av hotellets spa- och gym där du kan få  såväl spabehandlingar som frisörbesök, träning. En plats att ta hand om dig själv och fylla på energidepåerna. Varför inte avsluta eftermiddagen på hotellets pool på takterrassen.

 

Kommentera