La Réserve – Paris, Frankrike

G8H0289La-Reserve-Paris-Hotel-ReceptionLa-Reserve-Paris-lobbyLa-Reserve-Paris-Hotel-escalier-3Suite_AmbassadeurLa-Reserve-Paris-Suite-502-viewLa-Reserve-Paris-Suite-DetailLa-Reserve-Paris-Suite-Bathroom-4G8H0635-MDLa-Reserve-Paris-La-Pagode-Brasserie-TerraceLa-Reserve-Paris-Patio-Le-FumoirLa-Reserve-Paris-Hotel-and-Spa-Terrasse-2

Bildkälla: La Réserve hemsida

Hotel 
La Réserve

Stad
Paris

Land
Frankrike

Kategori
Luxury Hotel / Spa Hotel

Prisklass
Dubbelrum 2 personer, ca 12 000 SEK / natt

Hotellets betyg
5 stjärnor

Om hotellet
Mellan Rue du Faubourg Saint-Honoré och Avenue Montaigne, ett stenkast från kända Champs-Elysées i hjärtat va Paris ligger detta vackra spa hotel. Med utsikt över Grand Palais och Eiffel tornet ligger det i en lugn och avslappnad miljö.  Hotellets miljö i bevarad elegans från 1900-talet gifter sig med dem nya moderna tonerna. 

Hoteller öppnande 2015, i ett hus som en gång tillhörde Napoleon’s styv-bror, Duc av Morny, La Réserve Paris är designad av inrednings gurun själv, Jacques Garcia. Hans signatur syns över hela hotellet vilket resulterar i en hel del draperier i sammet,  gyllene ramar och vacker fiskbens parkett.  

Hotellet har ett intim trägård-lounge där du kan avnjuta frukost, lunch eller eftermiddags fika. Hotellet har 40 rum där mer än hälften är sviter. Alla rum är inredda i sin personliga stil, med utsikt över staden genom golv-till-tak fönster eller privat terass. Alla rummen har Ipad-kontroll för belysning, temperatur och underhållning. Hotellet erbjuder självfallet gratis Wi-Fi, morgonrockar, fria vikter och stretch band för inomhusträning samt mini bar med viner från hotellets egna vingård. Badrummen är klädda i marmor med dubbla handfat, separat badkar och italienska duschar. Alla rum har en egen Buttler som kan hjälpa till med allt som önskas samt arrangera olika typer av aktiviteter och upplevelser.

Kommentera