Hotel Saratoga – Palma, Spanien

fachada-hotel-saratoga

galeria

gastrobar1

gastrobar2

desayunogaleria

deluxe

habitacion-deluxe-vc

blue-jazz

piscina-terraza

slide-piscinaBildkälla: Hotel Saratogas hemsida

Hotel 
Saratoga

Stad
Palma Mallorca

Land
Spanien

Kategori
City Hotell

Prisklass
Dubbelrum 2 personer, från ca 1300 kr. Sviter med balkong och havsutsikt från 3500 kr/natt

Hotellets betyg
4 stjärnor

Vårt betyg

4 Hotel Junkie

Om hotellet
Hotell Saratoga ligger i hjärtat av Palma de Mallorca. Perfekt för en stads ferie för att njuta av charmen i staden och det kosmopolitiska livet. Hotellet har också bra faciliteter.  Med en enkel men elegant inredning, designmöbler och utsökt mat, njuter du av de 5 sinnena under din vistelse på Hotell Saratoga.

Hotell Saratoga har utmärkta faciliteter så som spa, gym och en spektakulära takterrass pool med fantastisk utsikt över Palma Bay. Restaurang,  2 barer och flera lounge utrymmen.

Vår recension
Hotell Saratoga ligger bra till mitt i Palma stad. Mellan gamla stan och Santa Cathalina. Här har du nära till det mesta. Bra shopping, restauranger och rikt kulturliv. Hotellet är ett typiskt City hotell med ljus och fin inredning. Modernt och stilrent intryck. Hotellet har två pooler, en på entré plan och en på takterrassen med fantastisk utsikt. Frukosten har det mesta och är mycket bra. Allt ifrån skuren frukt, färskpressad juice, till kock som tillagar omeletter.

Här finns också gym och spa för den som vill koppla av ordentligt. Helhetsintrycket är ett modernt fint hotell som är snyggt och stilrent men något opersonligt. Perfekt för affärsresenären med flera lounger och utrymmen för jobb och samtal.

 

 

 

 

Kommentera